Monday, April 28, 2008

ujabb szilánkok

(unalom esetén page down).

Linda Lazar emilje: bakenbike@yahoo.com

Codi weblapja: clazar.com

Codi felesége, Wendy weblapja: iheartguts.com – Györgyike, nem lenne ez neked jó üzlet?

Steve nem akarta elhinni, hogy nálunk nem lehet akármilyen nevet adni a gyerekeknek. Többször visszatért rá, hogy ez meg hogy lehet. Ők pl úgy gondolták, hogy egy különleges nevet akarnak adni, és igy a Codi nevet kreálták az első gyereknek.

Public nudity. A strandon semmi meztelenség. Tudjuk. És a TV-ben sem lehet. Kérdeztem Steve-t az iskolai felvilágositásról. Kissé tartózkodó volt. Elmesélte, hogy ennek nincs akkora jelentősége, hiszen a gyerekek sokkal korábban mindent tudnak, és erre jellemző volt, hogy egy iskolai átépitési feladat miatt kimentek egy általános iskolába terepszemlére, és találtak egy bölcsödét az iskolában, amiről eredetileg azt hitték, hogy a tanárok részére van, de nem, a felső tagozatos gyerekek gyerekeire vigyáztak ott a tanitás alatt.

Wetland. Repülőgépről a Miami utáni rész, furcsa pocsolyás, sok 10 km-en keresztül. Utána kellene nézni, hogy mi is ez.

Lazar Sandy, Steve másik nővére, a Hévizre egy pár napra két éve látogatóba jött ballerina leányzó (Kathi) mamája. Ő kilóg a családból, nem is jött meglátogatni.

Floridában az autók elején nincs rendszám, csak hátul.

Szupermarketben vásárlásnál a kártya adatait önkezűleg addig be lehet irni, amig a pénztáros dolgozik, igy mire a pénztáros kész, a fizetés sokkal gyorsabb.

Ugyanitt vérnyomásmérő, gyógyszertár, ingyen antibiotikum akció, és felhivás arra, hogy válasszanak a t. vevők olcsóbb, generikus készitményeket. A belépésnél leadod a receptet, igényeidet és a pénztárnál fizetheted az összekészitett cuccot.

Biztonság: Steve-ék nem zárják a házat, amikor elmennek. Azt mondja, hogy vannak szomszédok, meg kutyák. Én nem hagynám nyitva az ajtót.

Gadget gyűjtemény: skymall.com, az American Airlines jóvoltából.


Főtt osztriga. Majd el felejtettem. Steve-éknál a partyn héjában főtt osztrigát ettünk. Sokkal jobb volt, mint a nyers francia társa. Nincs halszaga.



1 comment:

Anonymous said...

**
Miami utáni rész, furcsa pocsolyás, sok 10 km-en keresztül.
**

alighanem Everglades. FAUs (Boca Raton) kollegaim szoktak oda okoturazni. mocsar mocxsar hatan, en csak 50km-es kozeleben voltam