Sunday, August 7, 2011

2011. augusztus 4.

Hajnalban a velem egy sorban lévő mások oldali utas flehúzza a napellenzőt, és a vakító fénycsóva felébreszt, különösen azért mert a pasas sokat ficánkol, és a fénycsóva pulzál. Nem is gondoltam, hogy ez ilyen zavaró tud lenni. Lehet, hogy csak egy kicsit biosszankodni akarok?
Kis késéssel érkezünk, Londonban esik az eső. Mire beérek a városba, majdnem 1 óra. Katival találkozunk a South Kensington metróállomáson, onnan két busszal megyünk hozzájuk. Mindenki aranyos. Michael ma nem dolgozik, úgyhogy teljes a létszám. Yaellel gyorsan sakkozom egyet. Kati levest főz ebédre. Yael happy birthdayt furulyázik. Hanna is próbál, de neki azért még nem sikerül. Michael bemutatja az összecsukható bicikliket (Brompton, Dahon), amelyekkel busra lehet szállni.
Michael még mindig beteg, de azért tud dolgozni. Szeptember végéig van ez az állása egy biciklijavítóban. A lakás kellemes. A házban most csak ők laknak, a felső szint beázik, és nincs kiadva.
Nem világos, hogy jönnek-e Katiék Budapestre, mert még mindig nincs Hannának útlevele, valamit elszúrtak, a beadott fénykép hátulján valami nem volt jól felírva, emiatt aztán késik a dolog. A buszjegyek meg már nagyon sokba kerülnek. Szóval függőben van az utazás.
Elmegyünk sétálni, meg ajándékokat venni. Kati mentőötlete a 99centes bolt, ahol végre sikerül néhány vicces játékot venni. Iván megrendelésére a Juharszirup már nem lehetséges, mert elvennék a reptéren. Az USÁ-ban kellett volna megvenni, és bőröndbe tenni. nahát.
A két gyerekkel Kati kikísér a vonathoz, jól szórakozunk, szép idő lett. A gyerekek örültek, ők is kaptak ajándékot.
Indulás előtt a reptéren még sikerül Zsuzsának venni egy jó kölnit, majd beszállás, és éjfélre haza érek. Meglepetésként Csenge is kijött a reptérre, egész úton hazafelé nem engedi el a kezemet.

No comments: